מכירים את הרגע הזה כשמאפינס או הקאפקייקס יוצאים מהתנור, תפוחים ויפהפיים, ואתם מנסים לשחרר אותם מעטרת הנייר אבל הם, בחוצפתם, לא רוצים להשתחרר ואז חצי מהמאפה נשאר על הנייר? אז עם המנז'טים האלה זה לא קורה.
מדובר במנז'טים שיש להם כמה וכמה יתרונות.
קודם כל הם יפים, תודו שזה יתרון חשוב. שנית, יש בפנים מעין ציפוי שמזכיר קצת סיליקון דק וגורם למאפים להשתחרר בקלות.
ולא פחות חשוב, לא צריך תבנית שקעים בשבילם. המנז'ט עצמו יציב וחזק ויכול להחזיק בקלות את התערובת, שלא כמו מנז'טים מנייר שאי אפשר לאפות איתם בלי להניח אותם בתבנית שקעים אחרת הם יתרחבו ויפתחו.
מה שכן, למרות הציפוי הפנימי שלהם, אני עדיין מתיזה פנימה תרסיס שמן כדי לוודא ששום דבר לא נדבק. שזה גם מדהים כי בעטרות נייר אי אפשר להתיז שמן כי הנייר פשוט סופג את זה ונעשה סמרטוטי.
אה אה! ועוד דבר – למקרה שתהיתם איך מוציאים את המאפינס מתוך המנז'טים האלה, אז הכי פשוט. רואים את האקורדיון מסביב למנז'ט? פשוט פותחים אותו במשיכה לצדדים, ככה מסביב לכל המנז'ט, והופה, זה משתחרר בקלות.
ורוצים לקבל את השוס האמיתי? חבילה של 100 מנז'טים כאלה עולה באזור עשרה שקלים. הו מיי גד זה משוגע.
הנה, פה אפשר לרכוש אותם במגוון צבעים ונקודות ופה יש אותם גם בצבע זהב וכסף וכאן בעוד צבעים מגניבים ממש.
ומה לגבי מנז'טים מסיליקון שאפשר להשתמש בהם שוב ושוב? מבטיחה פוסט בנפרד ממש בקרוב.
מאה מנז'טים במגוון צבעים ונקודות