מנז'טים מושלמים לקאפקייקס ומאפינס

קאפקייקס עם מנז'טים ורודים מושלמים. צילום: טל סיון ציפורין
קאפקייקס עם מנז'טים ורודים מושלמים. צילום: טל סיון ציפורין

מכירים את הרגע הזה כשמאפינס או הקאפקייקס יוצאים מהתנור, תפוחים ויפהפיים, ואתם מנסים לשחרר אותם מעטרת הנייר אבל הם, בחוצפתם, לא רוצים להשתחרר ואז חצי מהמאפה נשאר על הנייר? אז עם המנז'טים האלה זה לא קורה.

מדובר במנז'טים שיש להם כמה וכמה יתרונות.

קודם כל הם יפים, תודו שזה יתרון חשוב. שנית, יש בפנים מעין ציפוי שמזכיר קצת סיליקון דק וגורם למאפים להשתחרר בקלות.

לא, אני מתה מהמתיקות. קאפקייקס קשת בענן עם המנז'טים היפהפיים שממש משדרגים את המראה

ולא פחות חשוב, לא צריך תבנית שקעים בשבילם. המנז'ט עצמו יציב וחזק ויכול להחזיק בקלות את התערובת, שלא כמו מנז'טים מנייר שאי אפשר לאפות איתם בלי להניח אותם בתבנית שקעים אחרת הם יתרחבו ויפתחו.

מה שכן, למרות הציפוי הפנימי שלהם, אני עדיין מתיזה פנימה תרסיס שמן כדי לוודא ששום דבר לא נדבק. שזה גם מדהים כי בעטרות נייר אי אפשר להתיז שמן כי הנייר פשוט סופג את זה ונעשה סמרטוטי.

תראו איזה יופי המאפינס משתחררים מהמנז'ט (הנה פה תמצאו גם את המתכון למאפינס גזר וטחינה)

אה אה! ועוד דבר – למקרה שתהיתם איך מוציאים את המאפינס מתוך המנז'טים האלה, אז הכי פשוט. רואים את האקורדיון מסביב למנז'ט? פשוט פותחים אותו במשיכה לצדדים, ככה מסביב לכל המנז'ט, והופה, זה משתחרר בקלות.

והנה גם בגרסה מנוקדת בירוק (פה תמצאו את המתכון למאפינס בננה עם טחינה וקמח כוסמין)

ורוצים לקבל את השוס האמיתי? חבילה של 100 מנז'טים כאלה עולה באזור עשרה שקלים. הו מיי גד זה משוגע.

הנה, פה אפשר לרכוש אותם במגוון צבעים ונקודות ופה יש אותם גם בצבע זהב וכסף וכאן בעוד צבעים מגניבים ממש.

ומה לגבי מנז'טים מסיליקון שאפשר להשתמש בהם שוב ושוב? מבטיחה פוסט בנפרד ממש בקרוב.

מאה מנז'טים במגוון צבעים ונקודות

עשרים מנז'טים בצבעי זהב וכסף

חמישים מנז'טים בצבעים מגניבים

קטגוריות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Food journeys of a lifetime

מתנה לאנשים שאוהבים – ספר שמחבר בין אוכל לטיולים

Breaking Breads – ספר אפייה שהוא חובה בבית

Breaking Breads